Öppen tryout juniorlandslaget softboll - Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Hoppa till sidans innehåll

Öppen tryout juniorlandslaget softboll

2018-04-12 22:42
30 april - 1 maj Skarpnäck - Stockholm
  • Uppdaterad: 2018-04-12 22:42

Nu närmar det sig säsong och turneringen Sharp Slide går traditionsenligt av stapeln sista helgen i april. I anslutning till denna turnering har vi en öppen try-out för alla intresserade som vill ta en plats i svenska juniorlandslaget 2018 och framåt (födda 1999 - 2004).

Vi har redan i dagsläget fått in flera intresseanmälningar för att ta en plats i laget och efter att under SIM-helgen i Enköping sett många av er spela finns det stor potential bland er, Sveriges softbolljuniorer. Har du inte skickat in en intresseanmälan ännu, gör det nu! Vi vill se vilka som vill vara med. Try-outen startar på softbollplanen i Skarpnäck (Söders hemmaplan) kl 10.00 måndagen den 30 april och avslutas tisdagen den 1 maj kl 15.00. Måndagen den 30 april avslutas dagen kl 17.00.

Boende: ordnar man på egen hand, exempelvis, bo hos vänner/släkt ni känner i Stockholm eller området omkring Stockholm. Har man problem att ordna boende - vänliga kontakta Paulina Landin på This is a mailto link för hjälp.

Mat: Man bjuds på lunch under dagarna. Ta med eget mellanmål att ha under dagens lopp. 

Ta med: kläder efter väder - vi är ute!  både softbollcleats och joggingskor.  Catchers - ta med egen catcherutrustning slagträ och hjälm handske och annan personlig utrustning ex slidingskydd, facemask etc. 

 Det finns möjlighet att duscha efteråt. Viktigt: Anmäl dig till try-outen på nedanstående mailadress, specificera även här om du behöver hjälp med boende samt specialkost till luncherna.

 Anmäl senast den 25 april  till This is a mailto link

 Kan man inte närvara på try-outen, men är intresserad och vill ta en plats är det viktigt att du skickar in en intresseanmälan samt kommunicerar med oss i landslagsledningen så vi vet om vad som händer och varför du inte kan delta.  Vi ser framemot en fartfylld, rolig och härlig try-out!

 Väl mött juniorlandslagsgruppen

Skribent: Daniel Lindkvist
Epost: Adressen Gömd

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60 contact-follow-twitter-60x60

 

Idrottslyftet 

Utrustning

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996535, 086996535
E-post: This is a mailto link