Hoppa till sidans innehåll

Tränarutbildningar

16 MAJ 2019 10:56
Nu har det vart tyst ett tag om våra ledarutbildningar som drogs igång för ett par år sedan och vi känner att det är dags att uppdatera er alla om hur framtida utbildningar är planerade att se ut!
  • Skapad: 16 MAJ 2019 10:56

Jonna Källström, vår förbundskapten för juniorsoftbollen har tagit över och ska driva detta projekt vidare framåt. Jonna har många meriter inom baseboll/softboll inom träning, utveckling och elitsatsning. Hon har både spelat och coachat i USA, Australien och Sverige.

Hon är även utbildad beteendevetare och tar examen nu i juni på Bosöns idrottsanläggning i Stockholm som tränare för elitidrottare.

Som ni alla kanske redan vet har vi bedrivit en så kallad steg 1 utbildning över hela landet och det har känts som en bra start till vår satsning på utveckling. Men detta är bara början. Under året ska hela utbildningstrappan bli utplanerad och spikad utifrån våra behov som förbund.

Ni kommer bli uppdaterade under hösten om hur det kommer se ut och målet är att allt kommer börja rulla på med start våren 2020.

Om ni har frågor eller input om våra ledarutbildningar så hör gärna av er till This is a mailto linkSkribent: Thomas Claesson
Epost: Adressen Gömd

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60    

 

Idrottslyftet 

Utrustning

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996535, 086996535
E-post: This is a mailto link