Hoppa till sidans innehåll

Lyckat arrangemang på MY2013

13 JAN 2013 12:35
Den 3-6 januari deltog Stockholms Baseboll- och Softbollförbund med hjälp av Alby IF, Stockholm BSK, Sundbyberg Heat och Söder Softboll i MY2013 (f d Wintergames) på Älvsjömässan. Ett lyckat arrangemang, och mycket uppskattat av besökarna.
  • Skapad: 13 JAN 2013 12:35

Klockan 10-17 var vi på plats dessa dagar, och runt 600 barn och ungdomar kom till vår slagtunnel för att prova på. De flesta besökarna var barnfamiljer med barn i åldrarna 6-13 år. Det gavs många tillfällen för oss att berätta om sporten, var vi finns, och hur man kan komma i kontakt med oss.

Slagbur på MY2013

Dagarna var indelade i två arbetspass, och alla klubbar bidrog med bemanning. En bra mix av både coacher, ledare och ungdomar. Samarbetet inom varje arbetspass fungerade fint, där man turades om att sköta pitchermaskinen, hålla ordning på kön, instruera inne i slagtunneln, etc. Likaså överlämnandet mellan passen fungerade bra.

Att det blev så lyckat är tack vare att vi har så många intresserade och engagerade medlemmar i de lokala klubbarna. Det glädjer oss på förbundet, och stärker oss i vårt fortsatta arbete med att hitta lämpliga event att delta i för att synliggöra vår sport.

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60    

 

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Stockholms Baseboll o Softbollförbund
Johansson, Bergsgatan 13, 4tr
172 71 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: +46733311727
E-post: This is a mailto link

Se all info