Hoppa till sidans innehåll

Herrsoftboll: Sista lägret för året

19 OKT 2020 13:53
I helgen genomförde landslaget i Herrsoftboll årets sista planerade gemensamma träning, på Bosön i Stockholm.
  • Uppdaterad: 19 OKT 2020 13:53

Alla spelare fick en genomgång i hur att mäta förbättringar i fysik, rörlighet, styrka och snabbhet, med hjälp ifrån Jonna Källström och Rickard Åström. Laget avslutade sedan säsongen 2020 bra med fys-tester, en lång stationsindelad slagträning, följt av en tuff genomkörare för pitchers och catchers, som höll på en bit in på lördagskvällen. På söndag förmiddag träffades herr- och damlag för en fotografering där Chris Turner vänligen ställde upp som fotograf. Alla sjöng ”-Ja må han leva” för Daniel André, som blev lika överraskad som hans dotter, att det var hans födelsedag. Dagen fortsatte med defensiva övningar för infield och outfield och rundades av med en internmatch där Kalle Hjelm och Niklas Af Forselles stod för utmärkt slagning.

Coach Nukunuku släppte iväg truppen med några vänliga ord om att spelarna inte ska låta sin position ”rosta” över vintern, utan att alla är tillbaka, redo på samma nivå, till första lägret 13-14 februari 2021. ”Batteri gruppen”, dvs pitchers & catchers, hoppade på direkt och bokade in en extra träning tillsammans med coach i Göteborg 31okt-1nov, för att vara bättre förberedda till matcherna inför EM 2021.

Coach Nukunuku vill tacka samtliga i landslagsledningen och alla spelare för ett väldigt bra år för utvecklingen av sporten i Sverige och också välkomna Alejandro Reyes till EM-truppen 2021.

Skribent: Thomas Claesson
Epost: This is a mailto link

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60    

 

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996535, 086996535
E-post: info@baseboll-softbo...