Hoppa till sidans innehåll

Sweden Academy Softball Spring Training 2020

22 JAN 2020 22:07
NIU i Leksand åker på spring training och öppnar upp för deltagare från resten av Sverige.
  • Uppdaterad: 22 JAN 2020 22:07

Ambitionen är att även i år åka utomlands för att få spela matcher i varmare temperaturer innan säsongen drar igång här hemma. Vi vill även i år passa på att få bjuda med andra spelare ifrån Sverige och ge er en möjlighet att få åka iväg och spela matcher före säsongen startar samt att spela med jämnåriga.

Vi inväntar fortfarande svar om matchtillfällen från olika platser och ser just nu på 4 olika alternativ. Italien, Frankrike, Spanien och Holland. För att även se hur stor trupp vi får med oss går vi ändå ut med en intresseanmälan till er.

Reseperioden är tänkt att infalla mellan 17 mars och 2 april (detta så vi är hemma till SIM och inte krockar med Pony-leauge runt påsken) och varar en veckas tid.

Urvalsprocessen görs beroende på antal intresserade, på behovet av positioner och ålder.  Urvalet bestäms helt av coacher på Akademin men i dialog med era coacher då vi även värderar deras kunskap om er som personer och om ni är redo för att resa utomlands.

Ålder: spelare födda 2004 – 1999

Kostnad: Inte spikat då flyg etc. påverkar men räkna att klara en kostnad runt 6000 krVid nuvarande beräkningar ligger vi på runt 5 000. Då ingår flyg, lokal transport, boende 6 nätter med frukost, 5 luncher och 5 middagar. Spelare står själva för mat under resdagarnaVi jobbar självklart för att minska kostnaderna beroende på boendemöjligheter och flygplatser.

Anmälan skickas till This is a mailto link(notera att det är viktigt att ni får en respons på er anmälan så den inte försvinner, skicka därför gärna också ett sms).
Anmäl senast den onsdag den 29 januari. Att ha med i anmälan: namn, ålder, klubb, tränare, positioner, vårdnadshavares namn, telefonnummer och e-postadress.

Jag hoppas ni vill bli med på en softbollresa och spela matcher med oss! För frågor kontakta undertecknad. Välkomna med er anmälan.

Annakarin Solén Westling
Ansvarig softbolltränare på Leksands Gymnasium NIU Sweden Academy Softball
e-post:  This is a mailto link,    mobil: 070-3822122

Skribent: Sanna Hermansson
Epost: This is a mailto link

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60    

 

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996535, 086996535
E-post: This is a mailto link