Hoppa till sidans innehåll

IdrottOnline ersätter Klubben Online

08 NOV 2008 20:56
Redovisa LOK-stödet digitalt, kommunicera med dina medlemmar och få en komplett EPiServer-hemsida gratis. Hur? Genom att registrera föreningen i IdrottOnline.
  • Uppdaterad: 10 NOV 2008 08:38

– Riksidrottsförbundet erbjuder alla idrottsföreningar en komplett hemsideslösning som täcker alla behov, från administration och kommunikation till möjlighet att profilera sig. Det här är en vidareutveckling som vi gjort med svensk idrott i fokus, säger Mattias Claesson, kommunikationschef på Riksidrottsförbundet.

IdrottOnline baseras på webbpubliceringssystemet EPiServer och erbjuder föreningen administration, kommunikation och information både mellan föreningens medlemmar och mellan förening och förbund. Via IdrottOnline kommer föreningarna även att kunna hantera bland annat hela LOK-stödsredovisningen och administration kring Idrottslyftet. Riksidrottsstyrelsen tog i somras beslut att samtliga idrottsföreningar ska söka LOK-stödet digitalt, för aktiviteter som genomförs från och med den 1 januari 2009.

Riksidrottsförbundet kommer även fortsättningsvis erbjuda svensk idrott en komplett lösning där administrationsverktyg, kommunikationskanal och hemsideslösning ingår tillsammans med tillhörande tjänster där annonsavtal är ett exempel. 

– Vi kommer att presentera ett nytt annonsavtal för IdrottOnline men har inte slutit något samarbetsavtal med försäljare eller leverantör än. Just nu diskuterar vi avtalets innehåll, men vår målsättning är att det ska bli gynnsamt för alla som väljer IdrottOnline, säger Mattias Claesson.

Varför ska jag välja IdrottOnline?
– För IdrottOnline är bästa verktyget för föreningar och förbund, både vad gäller internt och extern kommunikation. En helhetslösning anpassad för idrotten.

Och hur gör jag för att registrera mig?
– Du går in på www.idrottonline.se, där hittar du all information och kan sätta igång.


Läs mer om att söka LOK-stödet digitalt här 
 
Läs intervju med Tor-Erik Henriksson om LOK-stödet i IdrottOnline här
 
Ladda ner trycksaken om IdrottOnline för förening och för förbund

Skribent: Kristian Pälviä

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60    

 

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996535, +4686996535
E-post: info@baseboll-softbo...