Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Vi arbetar med...


Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

  • leder, utvecklar, och administrerar baseboll och softboll i Sverige och företräder idrotterna såväl nationellt som internationellt
  • verkar för att alla, oavsett ålder och ambitionsnivå, ska ha möjlighet att vara engagerade i våra idrotter och därmed utvecklas som idrottare och individer 

Verksamhetsplanen utgår från ovanstående utvecklingsmodell för verksamheten, där fokus ligger på att stärka föreningen i deras vardag. Ledarutbildning och Rekrytering ligger till grund för bl.a. väl utvecklade Tävlingar och Arrangemang, vilket sedan bär frukt i en stark Elitverksamhet med bl.a. Landslag och NIU-verksamhet.

Förutom de prioriterade områden som finns beskrivna i Verksamhetsplanen arbetar SBSF löpande med Antidoping, Baseboll och Softboll i skolan, Idrottsjuridik, Internationella frågor, samt Utbildning. 

 


SBSFs stadgar § 1 - Ändamål: 

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet, i dessa stadgar benämnt förbundet, har till uppgift att främja och administrera idrotterna Baseboll och Softboll i Sverige på sådant sätt att den står i överensstämmelse med idrottsrörelsens verksamhetsidé enligt 1 kap Sveriges Riksidrottsförbunds (RFs) stadgar samt att företräda denna idrott i utlandet.

 

 

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet med specialidrottsdistriktsförbund (SDF) och medlemsföreningar ska aktivt verka för en dopingfri idrott. 

Uppdaterad: 12 DEC 2016 11:06 Skribent: Kristian Pälviä

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60    

 

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996535, +4686996535
E-post: info@baseboll-softbo...